Tintasugaras Nyomtató

Nézet:
Sorrend:
TS5350A

Ez az elejétől a végéig lendületes csatlakozást biztosító, elegáns és karcsú 3 az 1-ben multifunkciós készülék ideális eszköz kézműves és kreatív tevékenységeihez - okostelefonja tökéletes társa a nyomtatásban. Matricák, mágnesek és kreatív alkotások - engedje szabadjára kreativitását nyomathordozók és alkalmazások óriási választékával. Az egyszerű csatlakoztathatóságot, egyszerűsített OLED kijelzőt, LED-es állapotsávot és elsőosztályú FINE tintakazettákat rejtő, ízléses nyomtató igazán nagy teljesítményről gondoskodik az okostelefonokért rajongók számára.
Előnyök:
- Vezeték nélküli csatlakoztathatóság
- Automatikus kétoldalas nyomtatás
- Kétutas papíradagolás
- 1,44 hüvelykes (3,65 cm-es) OLED kijelző, QR gomb, vezeték nélküli kapcsolat
- Keret nélküli fotónyomtatás - 10×15 cm-es szegély nélküli fényképek mindössze 36 másodperc alatt
- Automatikus papírszélesség-észlelés

Nem vásárolható!
2723E

Minden, amire szüksége van, egyszerűen használható funkciókkal. Nyomtatás, beolvasás és másolás, valamint egyszerű beállítás a HP Smart alkalmazással és a problémamentes vezeték nélküli kapcsolattal.Kizárólag eredeti HP tinták használatával a HP+ szolgáltatást választva 6 hónapos Instant Ink-előfizetést és további egy év HP-jótállást vehet igénybe.

Dinamikus biztonsággal ellátott nyomtató

Nem vásárolható!
MG2550S
Könnyen használható, helytakarékos multifunkciós nyomtató, lapolvasó és másoló, opcionális költséghatékony XL méretű tintakazettákkal és intelligens weboldalnyomtatást segítő szoftverrel.
- Legfontosabb tulajdonságok, funkciók:
- Nagy felbontású fotónyomtatás (4800x600dpi)
- Nagy felbontású beolvasás (600x1200dpi)
- Intelligens internetes nyomtatás
- Tartozék szoftverek: MP illesztőprogram Scanning Utility segédprogrammal, My Image Garden Full HD videonyomtatás funkc...
26 990 Ft
Nem vásárolható!
C11CG89401
Az egyszerűen használható, megbízható és kompakt, tintapatron nélküli újgenerációs nyomtató akár három évre elegendő tintát¹ tartalmaz.

Költséghatékony nyomtatási megoldást keres? Az L1110 akár három évre elegendő tintát tartalmaz¹, így akár 90%-os tintaköltség-megtakarítást érhet el². A megbízható és könnyen használható modell fantasztikus megoldást kínál az elfoglalt háztartások számára, továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszerét és az új tintapalackokat úgy tervezték, hogy...
54 990 Ft
Nem vásárolható!