Tintasugaras Nyomtató

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
TS5350A

Ez az elejétől a végéig lendületes csatlakozást biztosító, elegáns és karcsú 3 az 1-ben multifunkciós készülék ideális eszköz kézműves és kreatív tevékenységeihez - okostelefonja tökéletes társa a nyomtatásban. Matricák, mágnesek és kreatív alkotások - engedje szabadjára kreativitását nyomathordozók és alkalmazások óriási választékával. Az egyszerű csatlakoztathatóságot, egyszerűsített OLED kijelzőt, LED-es állapotsávot és elsőosztályú FINE tintakazettákat rejtő, ízléses nyomtató igazán nagy teljesítményről gondoskodik az okostelefonokért rajongók számára.
Előnyök:
- Vezeték nélküli csatlakoztathatóság
- Automatikus kétoldalas nyomtatás
- Kétutas papíradagolás
- 1,44 hüvelykes (3,65 cm-es) OLED kijelző, QR gomb, vezeték nélküli kapcsolat
- Keret nélküli fotónyomtatás - 10×15 cm-es szegély nélküli fényképek mindössze 36 másodperc alatt
- Automatikus papírszélesség-észlelés

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
2723E

Minden, amire szüksége van, egyszerűen használható funkciókkal. Nyomtatás, beolvasás és másolás, valamint egyszerű beállítás a HP Smart alkalmazással és a problémamentes vezeték nélküli kapcsolattal.Kizárólag eredeti HP tinták használatával a HP+ szolgáltatást választva 6 hónapos Instant Ink-előfizetést és további egy év HP-jótállást vehet igénybe.

Dinamikus biztonsággal ellátott nyomtató

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
MG2550S
Könnyen használható, helytakarékos multifunkciós nyomtató, lapolvasó és másoló, opcionális költséghatékony XL méretű tintakazettákkal és intelligens weboldalnyomtatást segítő szoftverrel.
- Legfontosabb tulajdonságok, funkciók:
- Nagy felbontású fotónyomtatás (4800x600dpi)
- Nagy felbontású beolvasás (600x1200dpi)
- Intelligens internetes nyomtatás
- Tartozék szoftverek: MP illesztőprogram Scanning Utility segédprogrammal, My Image Garden Full HD videonyomtatás funkc...
26 990 Ft
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
C11CG89401
Az egyszerűen használható, megbízható és kompakt, tintapatron nélküli újgenerációs nyomtató akár három évre elegendő tintát¹ tartalmaz.

Költséghatékony nyomtatási megoldást keres? Az L1110 akár három évre elegendő tintát tartalmaz¹, így akár 90%-os tintaköltség-megtakarítást érhet el². A megbízható és könnyen használható modell fantasztikus megoldást kínál az elfoglalt háztartások számára, továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszerét és az új tintapalackokat úgy tervezték, hogy...
54 990 Ft